Lena med Case har varit vår webba för devaras.se sedan maj 2011 och kommer inte att kunna fortsätta denna resa efter 1 maj 2015. Nu söker vi någon som kan fortsätta att göra det Lena gjort.

Hemsidan är gjord i wordpress och är enkelt uppbyggd, hon har dessutom gjort en mycket enkel manual att följa för enkelhetens skull. Sidan är så enkel så kan du öppna upp ett word dokument och skriva i det kan du även uppdatera denna. Så enkelt är det!

Kontakta oss, Lena & Bosse på 076-311 36 80 eller på devaras@devaras.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation