Välkommen till oss!

IMG_9309-2
Vi, Lena Andersson och Bosse Bengtsson, har en liten uppfödning i hemmiljö, i ett litet hus i härliga Gladö Kvarn i Huddinge. Tillsammans med oss bor även rottisarna mamma Ayla och dotter Maggie samt sonen Dunder.

Devåras kennel har som avelsmål att få fram friska och sunda rottweiler lämpade för aktivt arbete och för familjen. Vi strävar efter att få fram en rastypisk rottweiler både mentalt och exteriört och följer Svenska Kennelklubben och Svenska Rottweilerklubbens riktlinjer.

Rottweilern är en brukshund, den behöver få arbeta och vi säljer företrädesvis till den som vill vara aktiv, men det viktigaste är att hunden får ett bra hem och att du och hunden har kul tillsammans. Vår önskan är givetvis att Ni som ekipage kommer ut på plan i olika former och visar upp Er. Vi vill också ha kontinuerlig kontakt med alla våra köpare.

Vi följer Svenska Kennelklubbens regler gällande avtal och försäljning av valpar. Vi säljer inga valpar över telefon eller e-post  utan vill träffa dig som är intresserad av att köpa hund från oss. Vi säljer heller inte på avbetalning. Alla valpar är vid leverans:
*  Registrerade i SKK
*  ID-märkta med chip
*  Veterinärbesiktigade
*  Vaccinerade
*  Avmaskade
*  Dolda fel försäkrade i 3 år